Raportare integritate

    Sunteţi încurajaţi să apelaţi la orice metodă dintre cele de mai jos pentru a contacta consilierul de etică/consiler integritate,  în legatură cu o eventuală încălcare a normelor de conduită profesională sau eventuale nereguli, conflicte de interese, fraude, corupție în cadrul SNM.

 Consiliet etica/ Consilier integritate: VLADU GEORGIANA

 Canalele de comunicare/raportare in conformitate cu Legea nr. 361/2022 privind protectia avertizorilor in interes public sunt: 

  • linie telefonica: 0241.75.11.32 la care se solicita una din urmatoarele persoane: seful ierarhic, directorul general, consilierul de etica/integritate, comisie disciplinara);
  • adresa postala (Str. Intrarea Portului nr. 1, Mun. Mangalia, Jud. Constanta, se va mentiona pe plic in atentia sefului ierarhic, directorului general, consilierului de etica/integritate sau a comisiei disciplinare cu mentiunea „confidential – avertizare integritate” (plicurile vor fi desigilate doar de persoana destinatara a corespondentei);

  În plus, puteţi întotdeauna să ridicaţi o problemă sau să adresaţi o întrebare superiorului dumneavoastră sau Consilierului de etică/Consilier integritate din cadrul ȘANTIERULUI NAVAL MANGALIA S.A.

 

Raport anual de evaluare incidente de integritate 2023  Download
Lista bunurilor primite cu titlu gratuit 2023 Download

462 Views